În grădina zoologică din Krasnoyarsk au prezentat tineri coati (nosuh)

În parcul cu handicap și faună din orașul Krasnoyarsk, purtând numele colorat "Roy Creek", a avut loc un eveniment semnificativ.

Pentru prima dată după naștere, însoțiți de mama lor, au ieșit paltoane mici din bârlogul lor (sunt și nasuri).

Micile haine din grădina zoologică Krasnoyarsk.

Copiii s-au născut în urmă cu aproximativ o lună, iar acum zoologii au reușit deja să-și determine sexul. După cum s-a dovedit, dintre cei patru pui, doar unul este o femelă, iar restul sunt bărbați. Și acum toată lumea poate vedea acești pui minunați cu propriii ochi dacă vizitează expoziția Exotic Animals, situată la parter.

În Swarm Stream, nasurile trăiesc de mai bine de zece ani și se reproduc bine. De regulă, fiecare pahar de nosuh este format din cel puțin doi cățeluși, iar uneori sunt șase. Sunt născuți surzi și orbi și, ca și câinii, își petrec primele săptămâni din viață în fundul mamei lor în compania mamei lor, care îi oferă puii lor tot ceea ce au nevoie.

Mama familiei nazale se numește „Fiică”, iar tatăl, destul de ciudat, este „Fiul”.

O mamă pe nume Fiica - ea a fost cea care a născut prunci celebri.

Coatele sunt hrănite cu carne proaspătă și fructe în parc, iar pentru o schimbare oferă, de asemenea, ouă de prepeliță, insecte, lapte și brânză de cabană. În plus, fără a eșua, de două ori pe săptămână, nasurile li se oferă hrană vie - prepelițe întregi sau șobolani.

Nosha își datorează numele nasului său mobil, lung, neobișnuit. Coati, numiți și nosuh, sunt rude de racoane. Și dacă lungimea corpului lor este de 40-67 de centimetri, atunci lungimea cozii este de la 32 la 70. În același timp, coada are o culoare în dungi, ceea ce face ca nasurile să fie și mai asemănătoare cu racurile. Un nosha adult cântărește aproximativ 11 kilograme. Habitatul natural al naselor este tropicul și subtropicul din sudul, centrul și o mare parte din America de Nord. Este dificil să-i numim individualiști, deoarece preferă să rămână în grupuri care pot număra de la șase până la patruzeci de persoane.

Nasuri mici.

În timpul zilei, jachetele alb-negru sunt active, iar adăposturile se găsesc pe copaci, care, trebuie remarcat, urcă perfect. Și, deși preferă mâncarea cu carne, în general, coafurile sunt omnivore. Ei își caută hrană singuri pe pământ, în iarbă sau în pădure și pentru a nu se pierde din vedere, își ridică coada lungă în dungi.

Lasă Un Comentariu